Paříž (den 6.,7. a 8.)

by - září 27, 2017

Krásný večer! Omlouvám se vám, že tenhle článek vychází až takhle pozdě, dnes už jsem samozřejmě normálně doma. Měla jsem však problém z internetem. Ale chtěla bych tenhle slíbený cyklus dokončit. Doufám ale, že vám nevadí, že jej budu dokončovat během týdne.

DEN 6.

Ráno/dopoledne/odpoledne
Bylo krásné počasí, takže jsme se rozhodli, že si uděláme piknik. A kde jinde si ho udělat, než pod Eiffelovkou? Ale ještě před tím jsme se zastavili před Invalidovnou. A víte proč? Protože tam volně běhají králíčci! Pak jsme měli na plánu piknik. A kde jinde si ho udělat, když ne pod Eiffelovkou? Musím říci, že to byla asi ta nejlepší věc, kterou jsme mohli dělat. Prostě jsme tam několik hodin jen tak seděli, jedli a povídali si. Vřele doporučuji!

Večer
Ačkoliv se mi dopoledne a odpoledne moc líbilo, večer byl daleko zajímavější! Rozhodli jsme se totiž, že se půjdeme podívat na noční Paříž. A odkud? No přece z Eiffelovky. Bylo to mnohem zajímavější, než ve dne. Je totiž skvěle vidět velikost tohoto úžasného města.

DEN 7.

Ráno/dopoledne/odpoledne
Tenhle den nebyl vůbec záživný. Tedy alespoň ne pro ty, kteří to sledují zvenku. Jediná věc, která by pro vás mohla být zajímavá je návštěva Notre Dame. Někteří z vás ví, že jsme tam byli už první den, ale se zavazadly jsme samozřejmě nemohli jít dovnitř. Takže jsme si to zopakovali. Tentokrát i s prohlídkou celé katedrály:)

DEN 8.

Tak tenhle den byl úplně poslední, takže se nedělo vůbec nic. Vařili jsme a balili jsme si. Po obědě jsme nastoupili do autobusu, který nás dovezl až na letiště. Let trval asi hodinu a půl. No a pak už konečně Praha! Musím říci, že už jsem se domů docela těšila!

You May Also Like

0 Comments