Caffe Start

by - března 19, 2018


Krásné úterý! Vzhledem k tomu, že minulý článek o naší návštěvě Coffee Corner Bakery měl docela úspěch, rozhodla jsem se, že budu v této lajně pokračovat. Dnes bych vám tedy ráda představila další roztomilou kavárničku. Uvařte si tedy šálek čaje/kávy a pokračujte ve čtení.

Tento týden je obecně dost náročný, takže když nám včera odpadlo odpolední vyučování, velmi se nám ulevilo. A jak jinak strávit čas než u šálku dobrého cappuccina? Takže naše kroky směřovaly celkem jasným směrem - do Krče, kde celkem pravidelně navštěvujeme kavárnu Caffe Start.


Tento podnik je naprosto úžasným místem, které by měl znát každý milovník kávy, který žije v těchto končinách Prahy. Vážně, pokud neznáte, hned zítra se vydejte na adresu: Hurbanova 1285/14, 142 00 Praha 4-Krč, protože vaše chuťové pohárky zažijí to, co nikdy nezažily.




Caffe Start se však od ostatních kaváren velmi liší. Pracují zde totiž také postižení lidé. A nejen to! Koupí určitých výrobků můžete přispět na dobrou věc.

Slečna, která nás obsluhovala byla neskutečně milá. Úsměvy na nás rozhodně nešetřila. A pak přede mě postavila mé cappuccino se slovy: "To byl pokus o smajlíka." To jsem se opravdu musela pousmát. A musím říci, že se jí ten "latte art" docela povedl, nemyslíte?


Jak jsem se již zmínila, ať si objednáte cokoliv, nikdy nemůžete šlápnout vedle. Jednou z největších specialit je však například mrkvový dort, který vidíte na fotografii. Nemáte rádi sladké? To vůbec nevadí! Servírují zde totiž také například božské topinky s ajvarem. To prostě musíte vyzkoušet!



Myslím si, že je veliká škoda, že většina lidí o tomto místě nemá nejmenší potuchy. Ale věřte mi, že když jednou překročíte práh tohoto krámku s kouzly, nikdy už na něj nezanevřete. To vám mohu zaručit.

A co vy, máte nějaké oblíbené podniky? Pokud ano, nezapomeňte mi je vypsat do komentářů! Moc ráda se od vás inspiruji!


Loučí se s vámi vaše okouzlená


Karolína

You May Also Like

1 Comments

  1. Takze ja trpela na FCE a vy jste si sli na kafe :(((( citim se odstrcene :((((((

    OdpovědětVymazat